Броени месеци след старта на новото й предаване „Тази неделя“ по bTV, Лора Крумова склони да говори за изминалите тежки дни, в които дори не бе сигурна в каква посока ще се насочи кариерата й.

„Факт е, че докато бях в Нова телевизия, трябваше непрестанно да се боря и да обяснявам коя съм. Тук, в bTV ме поканиха в изключително труден за мен момент, когато бях без работа и ми казаха: За нас, ти си важна, даваме ти възможност да направиш собствено предаване.

Така, хората, които доскоро считах за своя конкуренция, се оказаха тези, които реално бяха оценили труда ми. Не крия, че това е една доста горчива равносметка“, каза Лора Крумова.

Тя не скри и, че е изключително доволна от рейтинга, на който се радва предаването й след първите му издания – той е значително по-висок, отколкото гледаемостта й в Нова телевизия.

„Когато дойде офертата на bTV, имах и друго предложение, което беше важно за мен. Аз обаче направих своя избор и смятам, че е правилен. Това е четвъртата медия, в която работя – досега съм била в студентското радио Алма Матер, Канал 3 и десет години в Нова телевизия. Но ако ме питате дали страдам за работата си там, то отговорът е категорично НЕ“, завършва Лора Крумова пред „24 часа“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com