Една от най-големите надежди в родния бокс – Кубрат Пулев е познат не само в спортните среди, но и в тези на българския шоубизнес.

Там обаче той е далеч по-известен не с постиженията си на ринга, а с дългогодишната си връзка с най-горещия секссимвол в попфолка днес – Андреа.

„За един мъж е изключително трудно в днешно време да намери свястна жена. Тя е точно такава – по-чиста, по-откровена и с това се различава от останалите. В нея ги няма типичните женски номера и в някои отношения е доста по-съхранена.

Не крия, че имам чувства към нея – имал съм връзки и преди Андреа, но любов – не особено“, откровеничи Кубрат Пулев. Въпреки това той не крие, че когато двамата са се запознали и особено в началото на отношенията им, тя е била доста по-различна.

„Когато се запознахме, беше наивна като дете. На тази възраст, много момичета бяха вече развалени – бръмчат за пари, ходят с по-богати мъже. Тя не е такава. Всъщност в Андреа няма почти нищо необичайно – ексцентризмът й е само за пред медиите“, завършва познатият с прякора „Кобрата“ боксьор признанията пред „24 часа“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com