Днес от 23:00 ч. Българската Национална Телевизия ще излъчи запис от лайв концерта на Деси Тенекеджиева от откриването на 13-тия Международен джаз фестивал в Банско. Тогава за първи път пред многохилядната публика на голямата сцена на площада в Банско, Деси Тенекеджиева представи предпремиерно всички парчета от дългоочаквания й албум “CRAZY BUTTERFLY”. На сцената, заедно с Деси ще видите едни от най-талантливите и известни български музиканти – Калин Вельов, Боби Вълчев и Мишо Йосифов. Те ще поднесат на зрителите невероятна музикална фиеста – микс от поп, хаус, лаундж, чилаут, джаз и дори рок. Половината от парчетата са авторски композиции на Деси Тенекеджиева, а останалите са дело на чуждестранни автори. Публиката в Банско горещо прие изпълнението на Деси и музикантите, като ги остави да си тръгнат чак след няколко биса.

По албума актрисата работи цели две години с музикалния си продуцент Мага, а резултатът е впечатляващо добър и класен европейски продукт. Повечето от парчетата са на английски език, но има по едно на италиански, френски, български и дори едно на „ангелски” език.

Албумът “CRAZY BUTTERFLY” беше официално издаден в края на 2010 г., като само за месец първоначалният тираж се изчерпа и в момента се ретиражира.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook