Сочената за една от най-скандалните фолк певици Камелия, която наскоро отбеляза 40-ия си рожден ден, разказва, че е чувала какви ли не измишльотини по неин адрес, но най-абсурдната е, че има дъщеря на 17 години от турчин. Другата глупост, която е чувала за себе си, е, че тарифата й за един сеанс е 40 000 лева. „Преди май бяха писали, че ми е 60 000, но сега са я съобразили с кризата“, смее се изпълнителката на „Изпий ме цялата“. Тя не направи парти за 40-ия си рожден ден заради поверие, а предпочете да гостува на родителите си в Чипровци. Мама и татко обаче я изненадаха с богата трапеза – печено агне, специална чипровска баница и салата. Фолкпевицата и тв водеща още не е обявила точна дата за сватбата си с дългогодишния си приятел и озвучител Цветин, но не сваля от ръката си годежния пръстен. Запознати твърдят, че двамата влюбени ще се врекат официално един на друг чак когато Кеми забременее. Тя е с Цветин от доста години и двамата не можели да дишат един без друг, но пред хората се правели на шефка и подчинен. Никой по концертите не ги бил виждал да се целуват или да си разменят интимности.

Цветин бил този, който измислил „голата стратегия“ на „огън-момичето“, която е нейна запазена марка. Камелия била свенлива по природа, но приятелят й започнал да й прави актови фотографии и така я подготвил за концертите, на които тя се явява направо „по цици“.
Озвучителят й бил и главният преговарящ за хонорара, когато блондинката лъсна в цялата си прелест на корицата на „Плейбой“. Животът на певицата е „кръг от двама“, тъй като тя няма приятелки. На концертите се разхвърля скандално, но твърди, че поставя бариера между себе си и мъжете и се стреми да не развали нечия връзка. „На сцената съм хищник, а в живота – плюшено зайче“, така се самоопределя водещата на „Споделено с Камелия“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vip-bg.info