Тези дни в няколко медии се тиражират различни версии за здравословното състояние на изпълнителката на Ара мюзик Емануела.

Певицата реши да даде собствения си коментар по случая:

„Имах проблеми със силикона и се нуждаех от нова операция на бюста, която да подобри не само външния вид, но и вътрешно ми състояние. Това не беше моя прищявка за разкрасяване, а вид необходимост. Обърнах се за помощ към др. Ангел Енчев, който обеща да уреди нещата. Също така имах херния, която бях получила още преди години при раждането на сина ми, но все отлагах да я оперирам.

Операцията беше насрочена за 14 януари, по време на самата процедура не знам какво е ставало с мен, но ми беше казано, че хемоглобинът ми е падал, имало е усложнения и лекарите е трябвало да реагират мигновено и са успели да ме стабилизират и да завършат операцията. Ден по-късно получих вътрешен кръвоизлив и отново трябваше да бъда оперирана, наложи се и спешно кръвопреливане. Няколко часа след това бях в критично състояние, но благодарение на професионализма на лекарите, се съвзех.

След тези усложнения трябваше само да си почивам, да лежа и да укрепвам организма си по лекарско нареждане.

В момента се чувствам доста по-добре, но все още ставам и вървя трудно. Искам да дам тези разяснения, защото вчера видях доста подробна статия, в която беше обяснено, че всичко при моето лечение е минало чудесно и не съм имала никакви проблеми, което не отговаря на истината.

Да, на втория ден от престоя ми в клиниката викнаха фризьор, който да направи косата ми, защото бях толкова отпаднала и изнемощяла, че се опитваха по всякакъв начин да ми повдигнат духа.

Казвам всичко това, за да уверя всички хора, които идват на моите участия, че ако наистина можех нямаше да пропусна двете ми изяви на 20-ти и на 21-ви в Пловдив, и в Добрич. В сряда имам нов поет ангажимент, който ще изпълня. Най-вероятно ще пея седнала върху стол и участието ми ще протече малко по-различно, но се надявам в най-скоро време да бъда в отлично здраве.”
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg