Ерик най-накрая зарадва почитателите си с дългоочакваното парче „Огнена брюнетка”. Песента вече може да бъде чута в радиоефира и заведенията в страната, а само за ден успя да се превърне в една от най-гледаните в интернет пространството.

Талантливият изпълнител отдавна довери, че работи над проект, който е нещо като продължение на хита му „Русо гладно няма”. „Вече посветих една песен на блондинките и този път реших да обърна внимание на тъмнокосите дами.”, сподели Ерик. „Доверих се за текста на един съвсем млад поет – Веселин Веселинов и много ми допадна идеята му да възпея брюнетките. Надявам се да се хареса и на публиката.”, каза още той. „Разбира се, с това парче по никакъв начин не искам да обидя русите момичета. Напротив! Аз вярвам, че всяка жена, независимо от цвета на косата си, има своя красота.”, поясни екстравагантният изпълнител на Diapason Records.

Музиката на „Огнена брюнетка” е на Румен Илиев, а аранжиментът е дело на Пламен Велинов. Ерик обмисля съвсем скоро да заснеме и видеоклип на парчето, за да намери място и в тв ефира.

Макар че песента е само от ден в интернет пространството, вече се радва на изключителен успех. „Огнена брюнетка” влезе в Топ 40 на най-гледаните клипове.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu