За една нощ звездите кръстосваха улиците на София с луксозен кемпер и вдигнаха на крака три от най-популярните фолк-клубове в столицата

Един от най-популярните хитове през последния месец “Нащракай се”, залял радиоефира и клубовете в страната, вече се сдоби с уникално по рода си видео. Изпълнителите на горещия хит, посветен на греховния нощен живот – Устата и Азис, визуализираха новия си дуетен проект с 12-часово лайв-видео, впускайки се в заснемането на най-разточителната, дива и купонджийска звездна вечер на годината!

В средата на ноември, Устата и Азис решиха да се впуснат в щуро нощно приключение с най-близките си приятели, и да заснемат на лента всяко свое преживяване. Специално нает за снимките на клипа луксозен кемпер, бе подвижната база на хитовия тандем, с който звездите кръстосваха улиците на София. И докато шумната и многобройна компания, настанена в лъскавата каравана предизвикваше любопитството на безброй минувачи, за една нощ Устата и Азис си спретнаха мини турне, и вдигнаха във въздуха три от най-популярните фолк-клубове в столицата. Настроението и горещите емоции по време на ексклузивните им участия в Plazza Dance Center, звездния The Cotton Club и Night Flight, са само част от колоритните лайв-кадри включени в новото видео. Повече от 12 часа без прекъсване, снимачният екип следва ексцентричните звезди по петите, за да улови всеки миг от техния обвит в мистерия живот – от партитата в разточителна обстановка, необузданите емоции, звездния антураж и прехвърчащите искри помежду им, през свръхемоционалните сценични изяви и живия контакт с публиката, до всичко, което остава скрито за феновете извън светлините на прожекторите.

Еротичният модел Йоана Христова, Мистър Менхънт 2010 – Мустафа Лешов, “Голямата уста” – Руслана Попова и русокосата красавица Виктория Желева, са само част от звездния антураж на Устата и Азис в новото видео, захвърлили задръжките си по време на шеметната нощна обиколка. Компанията бе приветствана бурно на всяка една от музикалните спирки в Plazza Dance Center, The Cotton Club и Night Flight, а стотици разпалени фенове се превърнаха в среднощни герои в новия клип на звездите, докато лично се нащракваха с всяка от тях. Новата лента към парчето “Нащракай се” разкрива Устата и Азис в напълно нова светлина – натурални, без изряден грим и прически, без специални ефекти, но по-дръзки, по-разкрепостени и по-провокативни от всякога. Създателите на видеото дават възможност на всеки зрител да стане съучастник в уникалната парти-нощ на знаменитостите и да съпреживее с тях бурните емоции на вечерта.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook