Новата песен на Светла Иванова “Любов и кафе“ има всички предпоставки да стане една от тези, които не ни омръзва да пускаме пак, и пак и пак. Такива песни се слушат с удоволствие и след години. Музиката е мелодична, написана от доказалия се не само като изпълнител, а и като композитор на хитове Момчил Колев. Текстът на Ивайло Вълчев е запомнящ се, непретенциозен, но рисува една изпълнена с уют и копнеж любовна картина, която се запечатва в съзнанието ни. Аранжиментът е дело на Георги Станев (Гравити Ко), използвал умело китарата на групата – Иво Чалъков. Този инструмент присъства тенденциозно във всяка една от песните. Аранжиментът звучи модерно, но в същото време не натоварва слуха с излишни компютърни звуци. Песента е изпята с много чувство и разкрива дълбокия и нежен тембър на изпълнителката. За това как се пее една такава песен Светла казва „С много любов. Тя е в основата на всяко хубаво нещо. За да предадеш на другите любовния трепет обаче, трябва непременно сам да го почувстваш”. Песента разказва за привличането между хората, за чистите взаимоотношения, за желанието да бъдем с любимите хора колкото се може повече време, да търсим човека, който искаме да остане до нас, да умеем да го задържим щом го намерим, да не крием чувствата си, а да ги споделяме.

Светла Иванова песен “Любов и кафе“

Режисьорското решение на Васил Стефанов отново впечатлява със своята оригиналност. Партньор на Светла се оказва самият зрител. Актрисата Мария Каварджикова напътства актьорската игра на певицата. Арт-директор на продукцията е Сандра Клинчева. Резултатът – един клип направен отново с много добър вкус.

„Любов и кафе” е песен за теб, за мен, за всички почитатели на хубава българска музика, за всички влюбени, за всички търсещи, за всяка възраст. Защото за обичта няма граници. Посланието е ясно – да изживеете всеки един миг, всеки един ден с любимото си същество като последен и неповторим. Защото всеки ден заслужавате да сте щастливи.
„Пак е вторник
и пак вали.
Честит Нов ден!”
Това е песен, която можете да слушате на всякъде – на парти, по радиото, в колата, докато правите любов, кафе, докато тичате в парка, докато работите, докато мързелувате в къщи…
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook