“Crazy Butterfly” e по музика на Деси Тенекеджиева и Мага, който е и автор на атрактивния поп-денс аранжимент, а текстът е на самата певица.

Ето какво казва най-успелият български музикален продуцент Мага за работата си с Деси:

“През последните няколко години Деси Тенекеджиева се разви изключително много като певица. Тя сама композира голяма част от мелодиите и пише текстовете си. Има способността да подбира най-добрите професионалисти в екипа си. Успя с много любов и отдаденост да създаде високо качествен музикален продукт, към който вече има интереси от Уорнър – Италия и Англия. Щастлив съм, че съм музикален продуцент на този проект.”

Видеото към песента„Crazy Butterfly’’ е вече готово. Традиционно режисьор на клиповете си е Деси Тенекеджиева, както винаги в екип с невероятния оператор Жоро Марков и арт директора Мариета Ценова, която от години живее и работи в Лондон. В основната сцена Деси се превръща в голяма пъстра пеперуда, благодарение на прекрасните материи и платове от последните колекции на Александър Маkкуин и Роберто Кавали. Любопитен факт е, че за друга от сцените върху певицата се изсипа повече от един тон вода във вид на дъжд в специално наето за целта студио, a анимацията в клипа е дело на момчетата от “Creative Studio”.

Във видеото към песента „Crazy Butterfly” могат да бъдат видяни в страхотен купон и необичайна светлина много от близките приятели на Деси, както и музикантите, с които тя работи – Мага, Калин Вельов, Боби Вълчев. Специална роля има и екстравагантната дизайнерка Мира Бъчварова. Други познати лица са Лазар от Music idol, Емануела Бадева от Сървайвър и топ модела Алекс Николова. Алкохолът и кетерингът не бяха само реквизит и спомогнаха осезателно за повдигане на космическото настроение, което прелива от купонджийските кадри. Екипът на видеото се надява песента да се завърти в музикалния гигант MTV и в други европейски музикални класации, така както стана миналата година с последния видео клип на Деси Тенекеджиева ” I wonder”.

Официалното представяне на албума „Crazy Butterfly” беше на 30-ти ноември в Sofia Live Club с мини лайв концерт, на който Деси и музикантите Калин Велеов, Мишо Йосифов и Мага изпълниха част от песните в него.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook