Известни личности от радиото и телевизионния ефир ще се съберат на премиерата на Иво Тодоров преди Коледа. В момента журналистът е редактор на новото предаване на БНТ “Екип 5” и води програма по БНР. На 15 декември от 18.00 ч. във фоайето на националното радио Иво Тодоров ще открие авторската си фотоизложба, озаглавена “7 дена в Барселона без теб” и ще представи своята нова книга “Broken heart 2010” (Limited Edition), която за първи път у нас излиза едновременно на три различни носителя – на хартия, аудио версия на CD и електронна книга в интернет.

Книжното тяло на стихосбирката “Broken heart 2010” (Limited Edition) е с изискано и едновременно провокативно оформление в джобен формат и съдържа 7 лирически откровения. Самия автор чете стиховете в аудио версията, а електронния вариант ще бъде пуснат на сайта bukvite.bg

Заглавието на книгата и на отделните стихове са на английски, а основният текст – на български език, защото според автора съвременното общество е мултиезично.

За откриването на фотоизложбата “7 дена в Барселона без теб” Иво Тодоров очаква високопоставени представители на посолството на Кралство Испания в София. Броени дни преди премиерата на “Broken heart 2010” (Limited Edition) в интернет ще се появи промо клип на книгата, който е по сценарий на самия автор. Иво Тодоров твърди, че видеото ще бъде впечатляващо.

Първата стихосбирка на Иво Тодоров “Чай от спомени” (изд. “Захарий Стоянов”) излезе това лято. Има издадени и два сборника с разкази: “Момчето с воден пистолет и Мисълта за Смъртта” (изд. ателие Аб, 2005) и “De puta madre” (изд. Ciela, 2008).
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook