Естрадният ас Георги Христов и фолклорната прима Поли Паскова откраднаха по няколко часа през уикенда преди предстоящите си големи концерти и да отидат на цирк. Двамата изпълнители посетиха първия коледен цирк на сцена в София, който трупата на Фамилия Иванови представя в отоплената зала на читалище „Цар Борис Трети” (бившо „Валентин Андреев”) до градинката на Централна гара. Георги Христов бе довел любимия си племенник, който съвсем наскоро е имал рожден ден, и му подари незабравимо преживяване в света на атрактивни животни като кенгуру, африкански таралеж, скункс, порчета и много други. Поли Паскова пък водеше със себе си най-малкия си син Никола, който нямаше търпение в антракта да гушне кенгуруто бебе и да се снима с него за спомен. Най-малката актриса от Цирк Иванови – Ани веднага се сприятели с малкия Коколино и си поиграха докато започне втората част от представлението. След края на спектакъла пък цялата трупа во главе с баш шефа Кристиян Иванов пожела да има обща снимка с Георги Христов.

Представленията на коледния цирк са всяка събота и неделя от 11 ч и от 16 ч. Интересът към тях е много голям, тъй като вече са изкупени почти всички билети за спектаклите до края на годината. Затова в седмицата между Коледа и Нова година организаторите от „Сан прадъкшън” и Столична община – район Сердика, предвиждат да зарадват софиянци и гости на София с цирковата продукция и през седмицата.

Георги Христов ще направи своя бутиков коледен концерт в зала „България” в София на 16 декември 2010 от 19 ч. Поли Паскова пък днес, 13 декември 2010, от 18 ч, пее благотворително в Русе за местния баскетболен отбор Дунав, в който играе най-големият от тримата й синове Любен Пасков. Утре, вторник, 14 декември 2010, звездата на „Пайнер” ще участва и в благотворителен концерт в зала „Универсиада” в София.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook