Dillan ще зарадва почитателите си с нова песен „Не си обичана” и клип към нея до броени дни. Младата надежда на Diapason Records избра да пусне новия си продукт точно в навечерието на Студентския празник.

Талантливият изпълнител е готов и с други парчета, но беше категоричен в решението си да заложи именно на „Не си обичана”. Музиката на песента е дело на гръцкия хитмейкър Фивос, текстът – на Диян Георгиев, а аранжиментът – на Даниел Ганев. „Има много модерно и бих казал различно звучене. Определено не е типичното попфолк парче. Текстът също е много интересен и носи известна доза провокативност.”, сподели гласовитият пловдивчанин. „Аз страшно много харесвам песента. Надявам се да допадне и на публиката.”, каза още той.

„Избрахме да я пуснем за Студентския празник, защото аз и моите продуценти вярваме, че е насочена предимно към младите хора и те най-много ще й се зарадват.”, разсъждава изпълнителят. „Естествено, това не означава, че трябва слушателите да се ограничат по възраст. Напротив ще съм много щастлив да се хареса на колкото се може повече хора.”, довери певецът на Diapason Records.

Видеото към парчето на Dillan „Не си обичана” вече е заснето и ще се появи ексклузивно в ефира на Фен ТВ през тази седмица.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu