Музикалният канал на певицата ДесиСлава се е заел с инициативата да подкрепя българските изпълнители.

„Аз самата съм се чувствала на моменти изолирана. Много е неприятно да правиш песни, клипове и тази продукция да не може никъде да бъде показана, защото е по-добре да се пусне 10 пъти Lady Gaga или Rihanna, отколкото български изпълнител. Разбира се това са страхотни певици с големи хитове, но не е редно…” – оплака се ДесиСлава.

„По “DSTV” хората могат да гледат световна музика, балканска, но най-вече българска. Трябва да не забравяме къде живеем и ако ние не се подкрепяме – тогава кой??? За мен като човек, който е и изпълнител, и собственик на телевизия, е много важно да има баланс. Трябва да има място за песните на българските певци и певици!” – категорична е изпълнителката на „Искам те пак”.

Музикална телевизия „DSTV” вече набира скорост и все повече изпълнители сами търсят медията, за да предоставят клиповете си.

„Трудно ми е, но ще успея – напук на всички, които не вярват в мен!” – отсече ДесиСлава.

Само по “DSTV” зрителите могат да видят Нели Рангелова, дует Ритон, Мими Иванова и Развигор Попов, Васил Найденов, Нора, Теодор Койчинов, Орлин Павлов, Стефан Илчев, Екстра Нина, Цветелина, Орхан Мурад, Бойка Дангова, Слави Трифонов и ДесиСлава….

„Много хора си мислеха, че след като аз седя зад телевизията, по нея ще се излъчват 80% моите клипове, но се видя, че това не е така. Имаме и много балканска музика – Неделко Баич – Байа, Драгана Миркович, Лепа Брена, Цеца, Мирослав Илич, Костас Мартакис, Сотис Волянис, Тоше Проески, НЕК, Синан Сакич, Желко Йоксимович, Сека Алексич, Звезде Гранда и много други. Но за мен най-важното е да дам шанс на нашите изпълнители и да ги мотивирам да правят песни и клипове, защото те ще намерят място в ефира на „DSTV” – завърши Деси.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook