Изключително емоционално и нестандартно премина официалното представяне на първия музикален албум на актрисата Деси Тенекеджиева „Crazy Butterfly” на 30-ти ноември в Sofia Live Club. Елитният клуб се оказа малък и едва побра феновете,приятелите и журналистите дошли да уважат Деси и екипа и. Любопитни филмчета с музикантите работили с певицата, новият видео клип към пилотния сингъл„Crazy Butterfly”, много красива мултимедия и специално изработено видео- послание в знак на благодарност към всички ,които са помогнали,впечатлиха публиката. Деси сподели сцената с музикалния си продуцент Мага и любимите си музиканти Калин Вельов и Мишо Йосифов и изпя голяма част от парчетата от албума си „Crazy Butterfly”, който съдържа единадесет нови песни и три бонус-трака.

Продуцент и организатор на събитието и проекта е NOVA film, а партньор на промоцията бе „Активист 38”- продуцентската компания на актрисата Весела Казакова и режисьорката Мина Милева .

Компактдискът вече може да бъде закупен в музикалната мрежа и онлайн на официалната уеб страница на Деси Teнекеджиева www.tenekedjieva.com както и на www.podaraci.bg

Чилаут, поп, хаус, лаундж, джаз са в основата на албума „Crazy Butterfly”, които е едновременно акустичен, но и със силно изразен съвременен електронен саунд. Повечето песни в албума са на английски език, но има на италиански, френски , български и дори една на ангелски език. Продуцент и издател – NOVA FILM (www.novafilmvision.com)

Музикален продуцент е известният композитор Мага, които работи над проекта заедно с Деси Тенекеджиева цели 2 години. Резултатът е впечатляващо сериозен, добър и класен продукт.Албумът е записан и реализиран в Trinity Studio и мастериран от Brad Blackwood, Euphonic Masters и от носителят на Грами – Brian “Big Bass” Gardner в САЩ.
В записите на албума освен Мага, участват едни от най-известните и талантливи български музиканти: Мишо Йосифов (тромпет), Валери Цанков (ударни), Милен Кокушаров (пиано)
Веселин Веселинов-Еко (бас), Калин Вельов (перкусии) и Боби Вълчев (клавишни).
За първи път в продукт на български артист, ексклузивно участват световно известните музиканти Carlos Hercules – ударни и Graham Kearns – китара, които свирят и записват с Джордж Майкъл, Леона Луис, Браян Адамс, Шер, Алиша Кийс, Тейк Дет, Юритмикс, Кели Клаксон…

Този проект е част от кандидатурата на Варна за европейска столица на културата през 2019 г. и се подкрепя от Програмата за творчески проекти на Община Варна.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook