Теди Кацарова написа музиката на „Всеки от нас“, готово е и видеото към парчето

Дебютният сингъл на победителката от първия сезон на „България търси талант“ Богдана вече е на музикалния пазар, похвалиха се продуцентите от „Вирджиния рекърдс“. След финала на риалитито те подписаха договор с хипер талантливата пловдивчанка и обещаха да реализират голямата й мечта – да изпее песен, написана специално за нея. Музиката на „Всеки от нас“ е написана за Боги от Теди Кацарова, която в края на предаването обяви, че е вдъхновена от страхотната й харизма и невероятния глас. Текстът е на Гери Турийска. Песента е чувствено аренби парче, което разкрива силата на гласа на Богдана. И доближава нашата ученичка максимално към златните години на Марая Кери. Към младата певица се присъединява и Майк от фънк формацията Tri-O-Five, който реди рими на английски. Майк признава, че е впечатлен от таланта на 17-годишното полусляпо момиче и с удоволствие приел поканата за съвместна работа.

Боги се радва на изключителен екип около себе си. Вече е готов и клипът към песента, създаден от екипа на „Глобал филмс“, които бяха и изпълнителни продуценти на телевизионното предаване. Видеото е специалният подарък от Маги Халваджиян към Боги. Стайлингът е дело на Кремена Халваджиян. Режисьорът Кирил Киров-Кико, преплита романтичния сюжет с кадри на забързани в ежедневието си хора, готови да се усмихнат въпреки всичко. Видеото ще се излъчи премиерно до няколко дни в националния ефир.

Пловдивските фенове на Богдана ще могат да я чуят на живо по време на коледния концерт на 16 декември във Военния клуб, когато тя ще пее с талантите от Нов музикален център, група 032 и Хилда Казасян.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: podtepeto.com