Устатият рапър посвещава новото си парче на забранените удоволствия и пороците на нощния живот

След изключителния успех на летния хит “С близането идва апетитът” и последвалото го апетитно сладоледено лятно турне, от началото на сезона Устата поднови работата си в студиото и довършителните записи по предстоящия му нов албум. Изпълнителят се завърна от обиколката на страната зареден с енергия и свежи идеи, една от които бе да посвети парче на нощния живот и забранените удоволствия, които подмамват със своя фалшив блясък и лукс. Обикаляйки най-хитовите клубове от години, Устата често е ставал свидетел на “специални купони” и млади хора, търсещи силни изживявания в секс, алкохол и “други екстри”. Новото парче на звездата, с многозначителното заглавие “Нащракай се”, е посветено на пристрастените към греховния нощен живот. Песента е за нощните птици, живеещи на ръба, които не признават граници в името на незабравимите преживявания.

Една от най-одумваните родни звезди у нас – кралят на поп-фолка Азис, взима специално участие в новия хитов проект на Устата “Нащракай се”. Сензационното повторно събиране на звездите по идея на устатия рапър, става пет години след скандалния им дует “Точно сега”, с който хип-хопа и фолка си подадоха ръка за пръв път в България. Мощен звук и дискотечни ритми се редуват с пикантни рими за лесни жени, его и слава. С типичното си чувство за хумор, Устата отново намесва събития от цветното ни ежедневие, с които доказва, съвсем като в афоризма на Оскар Уайлд, че „всичко, което е прекрасно в живота, е аморално, незаконно, или води до затлъстяване”. Е, без последното…

Този път Устата се е доверил на хитмейкъра Светлин Къслев, чието дело е модерния аранжимент на парчето. Известният композитор е работил с някои от най-големите родни звезди, сред които GALIA, Миро, победителката в Music Idol 2 – Маги Джанаварова, Веси Бонева и др.
Ексклузивната премиера на новия хит на Устата “Нащракай се”, със специалното участие на Азис, ще се състои на 21.10 (четвъртък), в ефира на радио Сигнал+! Устата ще бъде специален гост в предаването на Емилия Стоянова “Открит микрофон”, за да представи новата си песен, разкаже за скорошния си 33-ти рожден ден и какво се променя за мъжа на Христова възраст!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook