Nowhere To Go ни напомня, че винаги има светлина

След стилните We Are One, Back To U и Let’s Start Over, Tri O Five ще представят четвъртия си видеоклип към песента Nowhere To Go с кратък музикален сет пред журналисти и приятели на 21 октомври от 17.30 часа в Sofia Live Club.

Парчето и видеото към Nowhere To Go са подарък от групата за фондацията I Can Too и идват, за да събудят социалното съзнание на обществото чрез най-позитивния носител – музиката. А тя е както винаги впечатляваща!

Nowhere To Go за пореден път ни потапя в уникалната смесица от фънк, денс, хаус, лаундж, фюжън и джаз на Тri-O-Five. Този път новата подправка е едно чисто ново Soul & R&B звучене – препратка към предстоящия двоен албум на Тони, Десо, Илко и Майкъл, който се очаква съвсем скоро!

Всеки, който иска да се сдобие с Nowhere To Go, може да изпрати SMS с текст „305” на кратък номер 1415 и да дари 1.20 лв. (с ДДС) за настоящата кампания на И аз мога! – построяването на дом за деца, болни от аутизъм в Пловдив.

„Nowhere To Go разказва за това, че понякога няма как да продължиш и не виждаш изход. Мечтаеш, но мечтите ти са толкова големи, че се задушаваш. Всички сме се чувствали така. Важното обаче е да продължаваме да търсим надежда. Защото има светлина, дори да не я виждаме.“ – споделя Майкъл, който е автор на текста. Музиката и аранжиментът на парчето са на Антони Рикев – WahTony.

Сингълът излиза за първи път у нас, след като специална лимитирана сесия на винил с няколко негови ремикса от имена като Mr. Clean и Soul Minority бе разпространявана от американската компания Blockhead Recordings и се завъртя ексклузивно по няколко радиа в САЩ и влезе в сетовете на много световно известни диджеи.

Видеоклипът към него е стилна черно-бяла импресия, заснета през лятото в красивия крайморски комплекс Kaliakria Resort от режисьора Темелко Темелков. В нея момчетата, освен в обичайното си амплоа, изненадват с уменията си на луксозно голф игрище.
Целият екип от професионалисти, които работиха по видеото, дариха труда си абсолютно безвъзмездно, ангажирайки се социално с идеите на инициативата I Can Too /И Аз Мога/.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook