Горещото мъжко списание №69 отново отпразнува новия си брой с предизвикателно парти в столичен бар. В клуба градусът на купона достигна червена точка, заради сексапилните модели, чиито фотосесии разтапят мъжките очи.

За сладострастното начало на вечерта се погрижиха чаровните момичета от Martini. Като welcome drink те поднесоха на всеки гост чаша ароматно Martini Rosato в допълнение с ментови стръкчета.

Всеки верен почитател на мъжкото четиво получи и списание. Представен бе и новият ексклузивен №69. В него можем да се насладим на уникалната съвместна фотосесия на футболиста Валери Божинов и плеймейтката Николета Лозанова.

За съжаление чернокосата фотомоделка нямаше възможността да присъства. Въпреки това, не по-малко желаните съблазнителки от кориците на изданието не останаха незабелязани от мъжките погледи. Разбира се, моделите раздаваха автографи върху своите изкушаващи снимки, красящи предишни броеве на №69.

Ударната доза екзотика беше дело на сексапилните танцьорки на диско бара . Те бяха „облечени“само и единствено в боди арт и „безсрамно“ заразяваха посетителите с уникално настроение. Вървяха като неразделни, поради факта, че едната беше номер 6, а другата номер 9!
До ранно утро посетителите на клуба се наслаждаваха на многобройните удоволствия и прелести. Гореща музика, специално подбрана от DJ Simon, студени напитки, голи женски тела и много страст, „причиниха“ на посетителите една различна и незабравима нощ.
Предизвикателното парти с №69 отново не изневери на традицията си и приложи най-взривяващата формула за нестихващ купон.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook