Концертът на Scorpions ще се състои на 25 октомври от 19:00 ч. на стадион „Академик-Плиска“ (до БАН), съобщиха организаторите.

Както е известно, последното шоу на легендарните рок музиканти в България трябваше да се състои на 9 октомври, но поради заболяване на Клаус Майне се наложи да бъде насрочена по-късна дата.

Досега закупените билети за събитието ще важат без презаверка за 25 октомври.

Лица под 18-годишна възраст при влизане на стадион „Академик-Плиска“ задължително трябва да са с пълнолетен придружител, който да представи „Декларация за закрила на деца на обществени места“. Лицето трябва да има валиден билет за концерта и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи „Декларация за закрила на деца на обществени места“, валиден билет и копие от акта за раждане на детето. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето, може да бъде и ученическа карта.

За лица с увреждания на стадиона ще бъде изградена специална платформа, откъдето ще могат да наблюдават шоуто на Scorpions. Повече подробности за пропускателния режим предстои да бъде оповестена.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com