Многобройните почитатели на турската сага „Листопад“ у нас имат сериозен повод за радост.

Макар в южната ни съседка сериалът да наближава към своя логичен финал, то в мрежата на bTV предстои излъчването на още доста епизоди, а на всичкото отгоре те ще имат възможността да се срещнат на живо с любимката си Фикрет.

Актрисата Бену Йълдъръмлар ще гостува в „Шоуто на Слави“ през октомври, а също така се очаква да вдигне сериозно и рейтинга на „Великолепната шесторка“, в която да се включи благотворително, като изпее някоя песен.

Това е втората визита на популярно име от света на турските сапунки в България, след като през миналата година у нас дойде красавицата Сонгюл Йоден, по-популярна като Инджи от „Перла“.

Хората на Слави искали и този път да привлекат в шоуто далеч по-млада звезда и се спряли на Дениз Чакър, която играе красавицата Ферхунде, но редица ангажименти попречили на успешното финализиране на преговорите.

Tака, в крайна сметка в София ще гостува Йълдъръмлар, като е ясно, че тя пристига единствено и само за визитата си в bTV, след което ще отпътува обратно за родината си.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com