Любовта между актрисата Елена Петрова и гръцкия й съпруг Аристотелис Фотилас е отлетяла, признава самата тя.

Хубавицата вече не почива с мъжа си, не иска и да чуе за живот в Гърция, дори не говори публично за Аристотелис. А преди години не пропускаше да се похвали с него и подаръците му. Сега изпълнителката на ролята на Боряна в сагата “Стъклен дом” признава, че най-добре се бори със стреса, като бяга от къщи за няколко дни на морето и там, без мъжа си и децата близнаци, се отдава на пълна почивка. “Свободата е много, много важна в моя живот”, споделя тя, цитирана от БЛИЦ.

Разказва също, че много обича да се среща с приятели, за да си говорят за съвсем различни от работата неща, въпреки че повечето са нейни колеги. “Събираме се много сериозна група, в която са Любо Нейков, Митко Рачков и Мария, общо взето хора, с които ужасно се забавляваме. Обикаляме нощните заведения, танцуваме, веселим се”, откровеничи Елена.

От 2006 г. тя е омъжена за гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, но твърди, че никога не би живяла в чужбина. “Прекарвала съм по няколко месеца извън България, но се убедих, че не е там моето място. Човек трябва да има корени”, обяснява тя.
Напоследък се носят слухове, че българската Пепеляшка и богатият грък се развеждат.

Съпругът на актрисата от “Стъклен дом” отдавна й изневерявал с млади момичета, жадни за неговите власт и пари. Но пък и Елена Петрова не си поплювала. Жадна за ласки, защото вкъщи никой не й обръщал внимание, Елена се втурвала в прегръдките на други мъже. Тя спокойно си въртяла афери с младите господа Станимир Славчев, 27-годишния оператор от bTV, и сегашния й екранен партньор Калин Врачански, подмятат клюкари.

На въпроса, още ли е заедно с гърка, Елена Петрова отговаря в последното си интервю: “Защо да не сме? Заедно сме, но мисля, че това не засяга хората. И дори да се разделим, едва ли ще го коментирам. Между нас всичко е каквото трябва да бъде. Пък и друг път съм казвала, че няма да допусна децата ми да растат без бащина грижа, както израснах аз. Нещата са съвсем нормални и не знам защо се носят слухове.”

Актрисата споделя, че мечтае да изиграе ролята на Анна Каренина. Защото и там има любовен триъгълник, защото я разбира и знае как да я изиграе.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg