Тв водещият Део, който спечели последното благотворително издание на „ВИП-брадър“ вече е записан в партията на трезвениците, похвали се самият той.

Откакто се напил зверски в риалитито в компанията на Ицо Хазарта, а на другия ден видял как изглежда, Деян Славчев решил никога повече да не си позволява подобен резил, пише blitz.bg.

Оттогава той рядко се събирал с предишните си приятели и близвал алкохол не повече от веднъж месечно.

От престоя си във „ВИП-брадър“ бил повече от ужасен, а косата му побеляла, докато бил в Къщата. Део не бил единствен с подобен проблем.

25-годишната щерка на Аня Пенчева – Пипи, също се сдобила с трийсетина бели косъма. На Тодор Славков пък изненадващо му побеляла брадата. Странните явления се обяснявали със стреса, на който били подложени ВИП-брадърите от Къщата.

Сега Део се грижел предимно за кариерата на приятелката си Лора, която била във възход, и тв водещият осъществявал връзка със спонсорите.

Ужасно му се искало да има дете, но по неволя щял да изчака, докато щерката на Данчо Караджов порасне и узрее за майчинство.

Сега Кристиян Григоров – момчето, с чиято кауза Део стана победител във „ВИП-брадър“, се изявява в „Байландо“ заедно с устатата журналистка Маргарита Михнева.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg