Фолкпевицата Бриана изрази пред „ШОУ” искреното си учудване от новината, че колежката й Елена Паришева ходи с бившото й гадже Ивелин Попов.

Както е известно, брюнетката и ексфутболистът на „Литекс” имаха авантюра през лятото, която обаче завърши след намесата на Гриша Ганчев.

„Искрено се озадачих от цялата история. Смея да твърдя, че цяло лято поддържахме с Иво връзка. Чувахме се по телефона, говорихме си много често… След като се връщаше от лагери, винаги се срещахме. Изглежда ми безумно да е имал отношения и с Елена, докато е бил с мен?!

Чисто хронологично не се връзват нещата. Все щеше да се чуе нещо, ако приемем, че ни е въртял и двете едновременно, нали?!

Допускам, че цялата история е PR на колежката. Интересно ми е защо „разкритието“ се появи 2-3 седмици, след като Иво замина за Турция?

Много удобно ми изглежда – Иво го няма в България и няма как да потвърди или отрече…

Предполагам, че и тя е имала флирт с него преди време и сега използва момента, за да пошуми около себе си. Но пък знае ли човек… Ако наистина имат сериозна връзка, да са живи и здрави. Аз с Иво отдавна съм приключила всякакви взаимоотношения. Не може и да става дума за любовен триъгълник в случая, така че да не се търсят интриги”, коментира единствено за „ШОУ“ Бриана.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg