По покана на мениджмънта на Florimont Hotel & Casino & SPA, в град Банско, се състоя разтърсващо участие на една от иконите на сръбската музика – Весна Змиянац. ВИП концертът на певицата бе посетен от над 200 души, като не малка част от тях бяха пропътували стотици километри (от Северна България), за да станат част от бляскавата вечер. Освен популярни лица, на концерта се забавляваха и хора от местната управа – членове на общината и общинския съвет на град Банско.

Весна пристигна в Банско в ранния следобед, за да може да отпочине, и се възползва от разнообразните релаксиращи процедури, предлагани от СПА центъра на четиризвездния комплекс. Преди участието си сръбската легенда опита и традиционните „бански” гозби в механа „Старо Банско”.

След подобаващо подгряване на публиката от страна на динозавъра на българския попфолк – Радо Шишарката, Весна Змиянац пя за гостите на култовия „НАЙ КЛУБ” повече от два часа без почивка. Най-емоционалният момент на вечерта настъпи при изпълнението на легендарната песен “Kad Zamirisu Jorgovani” (Като замиришат люляците), тогава, в очите на много от присъстващите се появиха сълзи. В разгара на купона Весна бе изкарвана на бис няколко пъти, след което отдели време на феновете, раздавайки автографи.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu