Най-прясната светска двойка Теди Кацарова и Георги Любенов се държаха за ръчички онзи ден в Пловдив, видя обективът на Под тепето. Чаровната певица и сладникавият телевизионер се появиха за първи път под тепетата като двойка. А явно Любенов е готов за зет, тъй като се разбира отлично с именитата майка на Теди- Силвия Кацарова. Всички деляха една трапеза като семейство в ресторант. Любенов и дамата на сърцето му хапваха суши с клечки, а Силвия бе традиционалистка- предпочете пилешко месце. Голямата Кацарова се забавляваше в компанията на водещия на Про БГ, който по всичко личи вече си е спечелил етикета “зет като мед”.

По средата на милата среща Кацарова- старша остави влюбените млади само в компанията на техен приятел и тръгна на шопинг из центъра. Георги и Теди пък си доядоха сладко, като често се гушкаха романтично пред сътрапезника си. След като приключиха, тръгнаха на разходка по Главната улица на Пловдив.

Клюката носи, че двамата се залюбили преди около два месеца. Кацарова намерила утеха в прегръдките на Любенов след развода си с Макс Холм.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: podtepeto.com