Какво точно се случва със семейството на футболната звезда Валери Божинов?! – този въпрос е изключително актуален от няколко седмици.

Медиите не престават да тиражират слуха за раздялата на нападателя с фолк дивата Алисия, от която дори има и малък син. Още по-невероятно обаче звучи и причината за това – според пресата, от няколко месеца футболният национал има връзка с най-горещата ни плеймейтка Николета Лозанова.

Въпреки че до момента новината не е потвърдена, фактите до голяма степен подсказват, че тя действително е твърде вероятна – откакто е заминал за Италия, Божинов живее сам в Парма, докато официалната му половинка Алисия предпочита да обитава собственото жилище в София.

Николета пък преди няколко седмици разкри, че има връзка с популярен наш футболист, но отказа да разкрие името му. Самата тя обаче работи като модел за известна агенция на Апенините и прекарва по-голямата част от времето си именно там.

Събрани заедно, фактите наистина подсказват за подобно развитие на обстоятелствата, но както се казва, оставаме верни на мотото „око да види, ръка да пипне”…
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com