Специална мащабна сцена с убийствен саунд и осветление се строи още от сега за предстоящия концерт на Анелия в Атланта на 9 октомври, когато е последната дата от щатското й турне. Лайвът ще е в новия клуб Cream, който отваря врати в края на сепетмеври. Мястото е специално проектирано за живи изпълнения. 6 прожекционни екрана и десетки LED монитора ще допълват концертното усещане.

ВИП места в сепарета на сцената и в специален sky-box над нея ще предлагат най-близкия достъп до звездата. Билетите за тези позиции са ограничени и вече почти продадени.

Строителни екипи изпипват всеки детайл на залата, а прогресът може да се види ежедневно. В следващите дни тон техниците ще настроят перфектния саунд. Интериорът е дело на дизайнерския екип създал дискотеките Compound и Vision в Атланта.

Анелия вече зарадва с хитовете си българите във Вашингтон, Ню Йорк, Атлантик сити, Чикаго и Торонто. Следващата седмица тя ще гостува на сънародниците ни в Канада. Навсякъде залите и заведенията са препълнени с фенове на гласовитата певица, която представя 3-часово шоу изпълнено с попфолк, народни песни и световни хитове.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu