Рапърът Снуп Дог иска да убеди футболиста Дейвид Бекъм да разреши на неговите деца да направят група с двамата му синове, така че да могат да издадат сингъл за Коледните празници.

Хип-хоп звездата заформи странно приятелство с футболния ас, откакто той се премести в Лос Анджелис и иска трите момчета на Бекъм да обединят сили с неговите деца Корди и Кордел. Снуп Дог толкова много иска да направи групата, че ще се срещне с Бекъм и съпругата му Виктория възможно най-скоро.

„Трите момчета на Бекъм са запознати единствено със светлините на прожекторите и ако притежават таланта на своите майка и баща, то те са създадени за големи успехи. Корди и Кордел наистина искат да се впуснат в звукозаписната индустрия и ако направят група с момчетата на Бекъм, аз смятам, че тя наистина би била успешна.

Вече говорих с Бау Уау и Солджа Бой за това да добавим вокали към техния сингъл и те са съгласни. С мен, Дейвид и Виктория зад тях, те ще бъдат неудържими. Все още не съм казал на Дейвид. Но когато се върне в Лос Анджелс, ще направим организирана среща. Не искам да прибързвам нещата, но не виждам защо техният първи сингъл да не излезе за Коледа“, заяви ентусиазираният рапър.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ДНЕС ПЛЮС