След като „Стъклен дом“ окупира турския телевизионен ефир, и конкурентният „Забранена любов“ реши да не остане по-назад и стартира излъчване в чуждестранната мрежа.

От 30 август, семейната сага се върти ежедневно по латвийската TV3, която предлага на зрителите си по два епизода от 15:55 часа местно време. За момента прибалтийската медия е закупила първите 200 серии от сагата на Белеви и Константинови.

И докато там тепърва ще се запознават с главните герои, то у нас, след по-малко от седмица стартира новият сезон на сериала. Той ще дебютира на 6 септември в ефира на Нова телевизия и ще се излъчва всеки делник преди централната емисия „Календар“.

Този път обаче създателите са заложили на едно доста нетрадиционно име – звездата на конкурентния „Стъклен дом“ Калин Врачански, чието присъствие в каста на „Забранена любов“ определено ще повиши интереса към филма.

Освен него, в сагата можем да видим и друго познато лице от сериала по bTV – Яна Маринова, която също „се вихри на двата фронта“. Останалите актьори са добре познати – Диана Любенова, Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова, Мария Статулова и др.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com