„Изгуби себе си, за да спасиш онова, което обичаш“ е водещото послание на новия филм с носителя на Оскар Ръсел Кроу „Следващите три дни“. В напрегнатия трилър звездата от „Гладиатор“ се изправя срещу всички възможни обстоятелства, за да запази семейството си и живота на човека, когото обичар съобщават от Furum Film Bulgaria.

Животът на Джон Бренън (Ръсел Кроу) е идеален до момента, в който неговата съпруга Лара (Елизабет Банкс) е арестувана за убийство, което тя твърди, че не е извършила. Три години след присъдата й Джон продължава да отглежда сам сина им и да преподава в колеж, борейки се да запази семейството си и да докаже нейната невинност. На последното дело по обжалването отказът на съдията подтиква Лара да направи опит за самоубийство и за Джон не остава нищо друго, освен да измъкне съпругата си от затвора. Той отказва да бъде възпрепятстван от каквито и да е стечения на обстоятелствата и липса на опит, и прави детайлен план за бягство. В тази изключително опасна игра Джон е твърдо решен да рискува всичко за жената, която обича.

Ключова роля в продукцията играе и номинираният за Оскар актьор Лиъм Нийсън („Списъкът на Шиндлер“), който в ролята си на бившия престъпник Деймън, помага на Джон в борбата му да спаси семейството си.

Режисьор и сценарист на продукцията е носителят на Оскар Пол Хагис („Сблъсъци“), а в актьорския състав се открояват и имената на Оливия Уайлд („Сблъсъкът на титаните“, „ТРОН: Заветът“) и рапърът Рийза.

Предпремиерата на „Следващите три дни“ в България е на 19 ноември, едновременно със световната премиера.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: КРОСС