Ромина Андонова измуми всички с признанието си, че няма нито един човек екип, който да замине с нея за конкурса „Мис Свят“.

Събитието трябва да се проведе следващия месец в Китай. Още по фрапиращо бе признанието й, че все още тя няма виза за там!

Въпреки този безумен факт, Ромина Андонова прекарва времето си в усилена подготовка за кръга на талантите и националните танци. Скандалните признания тя направи в „Шоуто на Слави“.

Докато в другите страни зад всяка една участничка застават институции и обществени лица, у нас всички нехаят. Най-красивата българка призна огорчена, че е оставена дори да се гримира сама:

„Ще бъда в Китай без гримьори – вчера се учих как се гримира, а днес като бях на фризьор гледах специално какво правят, за да мога сама да си направя прическата. Аз имам прекалено много ангажименти, за да мисля за всичко. Трябва да се измисли някаква система, както в другите страни.“

Сценаристите на Слави призоваха държавата да се ангажира с кандидатката ни за „Мис Свят“ и да й помогне, за да можем на 30 октомври да се гордеем с нея.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg