Холивудската звезда Мила Йовович (Milla Jovovich) изненада феновете си с шокиращо признание.

Актрисата, чийто последен филм „Заразно зло 4“ чупи рекорди в американския боксофис, разкри, че се е разплакала заради… секс сцени с колегата си Робърт де Ниро (Robert de Niro). В лентата Stone тя играе съпруга на затворник, която е принудена да спи с офицер от затвора пред пенсия, за да му помогне.

„Героинята ми е изключително труден за пресъздаване персонаж. През по-голямата част от времето тя е гола, трябва да е емоционална и секси, манипулативна, но на мен просто ми беше адски трудно да вляза в този образ.
Твърде трудно е да си свалиш дрехите и да се хвърлиш на човек, с когото сте се запознали преди няколко часа. Буквално се чувствах като насилена и след като се върнех вкъщи, плачех на рамото на съпруга си, толкова бях изтощена психически“, разказва Йовович.

Иначе в Stone тя си партнира и с друго голямо име в световното кино – Едуард Нортън (Edward Norton) в ролята на екранната й половинка. Режисьор е Джон Къран, който работи с него за втори пореден път след сътрудничеството им през 2006 г. над „Цветния воал“. Официалната премиера на филма е предвидена за 8 октомври.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com