Секссимволът на попфолка Константин официално загуби престижната си титла.

Това се случи, след като преди броени часове той мина „под чехъл“, сключвайки брак с приятелката си Надя.

Шикозната церемония се проведе в пловдивския хотел „Санкт Петербург“ и бе уважена от над 500 гости начело с боса на „Пайнер“ Митко Димитров.

Сред колегите, дошли да поздравят Коцето, бяха Андреа, Галена, Малина, Цветелина Янева, Тони Стораро, Софи Маринова, Ивана, Борис Дали, Илиян и др, очаквано отсъстваше само бившата изгора на певеца Райна, която бе открила добър повод да не присъства – намери си участие в Лондон точно по време на сватбата.

Това обаче не попречи на усмихната булка Надя да сподели колко щастлива е, че е „прецакала толкова много фенки за сърцето на Константин“.

На церемонията присъства и кметът на Пловдив Славчо Атанасов, посъветвал двойката да се научи на взаимни компромиси, защото само така ще се запази любовта.

Иначе след официалното „да“ от двете страни и два пърхащи гълъба по арката от лилиуми и диаманти, новата половинка на Коцето – Надя не издържа и се разплака от вълнение. През декември пък се очаква двамата да скрепят семейството и с първото отроче, чийто пол се очаква да е женски.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com