Въпреки слуховете за раздялата им, двамата явно са заедно

Много забързан след спектакъла Електра бе Калин Врачански. И явно имаше причина за напрежението му. Имаше среща, както установи малко по-късно папарак на Под тепето. Звездата от Стъклен дом се опита да се измъкне инкогнито от Драмата, но не успя. Първо го награбиха фенки, после Стефчо Автографа, а нашият човек го проследи в последствие. Дори по време на фотосите с почитателките си личеше, че Калин е напрегнат. Явно закъсняваше.
Със забързана крачка Врачански подмина Дриймс и тръгна в посока РТЦ-то, скрил известната си лицето си под марков каскест. Врачански бе разпознат тук-таме, но никой не посмя да го спре, тъй като той припкаше със скоростта на светлината.

Спря на кръстовището пред Радио-телевизионния център и зачака. Затишието продължи близо пет минути, като Камен от Стъклен дом тропаше нервно с крак, дал гръб на пътнико потока и зяпаше абсолютно безинтересен рекламен куб. Телефонът му звънна и той се наежи. С бърза крачка се втурна към ресторант Пасифик, където го посрещна нисичка брюнетка с къса поличка. Човекът на Под тепето разпозна актрисата Силвия Петкова, която много медии откъснаха от обятията на Калин с писания, че двамата са се разделили. Явно в клюката няма нито доза истина. Силвия донесе сив суичър на любимия си, целуна го нежно и двамата се отправиха обратно към театъра. Странното бе, че Врачански седна на Копчетата, а дамата на сърцето му отиде сама до Драмата. Явно не искат да експонират връзката си дори вътре в актьорската гилдия, след като за нея се изписаха куп глупости.

Докато чакаше чернокосата мадама с къса дънкова пола, Калин нахлупи качулката на суичъра си и стана тотално анонимен за минувачите. След десетина минути Силвия се върна при него, целуна го отново, двамата се прегърнаха и тръгнаха в посока общината. Минаха по Главната покрай Централна поща и се засилиха към паркинга на Тримонциум. Там се качиха в синьо Пежо 207 и драснаха в неизвестна посока.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: podtepeto.com