Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) ще запише дует с родната поп звезда Мария Илиева?!

Тази новина дойде от Иберийския полуостров и по-конкретно от испанското издание „20 минути”, което твърди, че секссимволът на латино музиката пристига у нас не само за концерта си на 29 септември, а и защото възнамерява да реализира съвместен проект с Мария.

Според пресата, Енрике е решил да проучи страната ни преди участието си в София в края на септември и чрез YouТube попаднал на нейни клипове, които много му допаднали.

Сега, медиите в Испания не спират да тиражират слуховете, че Иглесиас младши държи лично да се запознае с талантливата изпълнителка и затова двете страни се опитват усилено да установят контакт.

„Бях много приятно изненадана от тази публикация, мои приятели я бяха намерили и ми я пратиха. Няма да крия, че подобна новина определено ме ласкае, въпреки че до момента не съм запозната с подобни аспирации от негова страна“, призна през усмивка самата Мария Илиева.

Дали всичко е просто поредният блъф от страна на пресата или пък е самата реалност, ще разберем в най-скоро време. На 29 септември, световната поп звезда ще разтърси площад „Батенберг”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com