Талантливата изпълнителка на “Ара мюзик” е родена на празника на Съединението на България – шести септември. Тази година обаче купонът започнал ден по-рано и завършил ден по-късно.

На пети септември Джина била в Поморие на сватбата на митничарката Таня от Survivоr 2 и нейния избраник – Цецо, който пък е полицай по професия. Партито уважили още Диана и Антон Агонцеви, Миро, Диди и Жоро Русия от същия сезон на риалити шоуто. На тържеството имало и двама рожденика. Джина също се била подготвила да почерпи след полунощ и да изненада гостите не само с песни, но и с питиета. Но по-изненаданата била тя.

Точно в 00:00ч. DJ-ят обявил, че с настъпването на новия ден има още един повод за наздравици. А сървайвърите се появили с огромен букет цветя, торта с много лично послание за певицата и съобщение, че в София я чака още един сюрприз. След това купонът продължил на плажа с танци и къпане, а шампанското се разливало чак до ранни зори.

На самия шести септември Джина била твърде уморена за шумен празник, но поканила вкъщи най-близките си приятелки, сред които е и колежката й Ивена. Тя я зарадвала с шикозна сценична рокля. Певицата получила и много подаръци за дома, а изненадата от риалити-участниците била повлияна от страстта й към екстремните преживявания – ваучер за скок с делтапланер.

Еуфорията около рождения ден продължила и на седми септември, когато изпълнителката на “Ара мюзик” най-после намерила време да прочете пожеланията си в социалната мрежа Facebook. Сред тях преобладавали тези за сватба и бебе. По този повод Джина коментира: “Не успях да хвана букета на булката Таня, но пък знае ли човек…”
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook