Разводът – заради изневяра на говорителката.

Виктория Петрова се развежда заради изневяра на мъжа си, гръмнаха медиите през седмицата. Очернянето на благия й съпруг обаче е чиста пиар спекулация, целяща да съхрани добрия имидж на говорителката от Би Ти Ви, пише столичен седмичник.

Не мъжът й, а Виктория е кръшнала от семейното ложе, доверили източници от частната електронна медия. „Освен, че е доста по-висока от него, тя е неизлечимо болна кариеристка“, коментират ехидно колегите й.

Още с продажбата на медията преди няколко месеца на корпорацията СМЕ Виктория съзряла в това златна възможност да се върне като водещ – титуляр на екрана. Поради тази причина тя изключително се сближила с ръководните кадри – програмния директор Апостол Пенчев, шефката Вики Политова и с румънеца Адриан Сърбу.

Двете Виктории често могат да бъдат засечени в сладкарницата на „Хилтън“, където водят приятелски задушевни разговори. Целта на Петрова е да спечели благоразположението на шефката си, така че да може най-после да спре да бъде заместник в новините, а да има позиция на незаменим кадър. Основен проблем при нея е, че след прословутия репортаж за седянката на министрите не успя да блесне с нищо друго.

А освен това той пък беше по-скоро дело на мъжа й, който е оператор в Би Ти Ви!

За да бъде още по-оплетена кошницата й, Виктория не се поколебала да скочи в леглото на програмния шеф Апостол Пенчев.

Свитият ръководител отдавна се знае с журналистката и винаги е таял скрита симпатия към нея. След сватбата й той съвсем се отдръпва от комуникация с нея, защото се притеснява, че може да бъде разкрит в увлечението си.

Хитрата Петрова обаче е напълно наясно, че красивият й външен вид действа като магнит за мъжете. Ето защо се погрижила да не изстиват чувствата на Пенчев. Често му давала сигнали, че никак не й е безразличен, а усмивките й винаги били многозначителни. Водещата не се посвенила да оплете в мрежите си симпатичния си шеф и веднага го включила в построяването на кулата към телевизионния връх на своята кариера. По време на дежурства двамата оставали често почти сами в офиса на телевизията, като само след три подобни закъснения се стигнало до целувки и до сексуални отношения, въпреки че и Пенчев е обвързан.

Мълвата бързо се разпространила, защото израстването на Виктория било видимо. Нейните репортажи винаги били с предимство, дори и да не са по актуална тема, а качествата й на журналист били изтъквани пред останалите колеги, пред които трябвало да служи за пример. Това толериране от страна на Апостол Пенчев и на Политова доста учудило благоверния й съпруг Добромир.

Знаейки огромната жажда за професионално израстване на жена си, той веднага я заподозрял в изневяра. Виктория нахално си признала, което довело до крах в брака им. Още повече по това време операторът тъкмо се бил запознал с балерината Златина. Заради чувствата си към Петрова обаче се възпирал от отношения с нея, но разбирайки за прелюбодеянието на съпругата си, се поддал.

Същевременно палавницата вече е подхванала румънския шеф Адриан Сърбу, на когото редовно изпраща имейли с пожелания за празници или уж за някакви консултации по професионални теми за развитието на Би Ти Ви.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu