Младата бургазлийка Симона пусна клип към летния хит „Колко пъти“. Парчето е по идея и текст на Жоро Рапа. Димитровградският рапър направи два дуета с Гергана преди време. Сега е харесал русата чаровница Симона. Талантливата певица се свързва с Рапа, когато една вечер той идва пред дома й и предлага песента „Колко пъти“.

Музиката и аранжимента са на композитора Васил Стойчев. „В първия момент, в който чух тази песен, страхотно ми допадна. На втория ден вече записвахме в студио“ – похвали се Симона. Секси миньончето признава, че много залага на тази песен.

„Колко пъти“ е лятна, интересна, ритмична песен. Клипът е дело на режисъора Лъчо Костов. Снимките продължили само един ден на Слънчев бряг – „По време на снимките заваля страхотен дъжд. Бях притеснена дали кадрите ще са достатъчни и дали няма да се налага да доснимаме. Идеята беше да съм естествена, свежа, а не напудрена и натруфена. Просто семпъл грим, права коса.“ – сподели Симона.

Това е втория клип на певицата. Първата й песен с видеоклип беше „Жажда“. Парчето бе добре прието от почитателите и надеждата на Симона е „Колко пъти“ да стане още по-голям хит.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu