Визуална прилика на Румина със сръбската икона Лепа Брена откриха нейни фенове в новия й видеоклип “Пий една студена вода”. Сходството е със снимки на певицата от началото на кариерата й през 80-те години.

“Приликата не е умишлено търсена, дори аз останах учудена, когато ми казаха на кого им приличам”, споделя Румина. “Лепа Брена е уникална певица, аз много я харесвам и съм поласкана от факта, че поне външно си приличаме в някаква степен по визия и излъчване”, допълва изпълнителката на “Ара мюзик”.

За “Пий една студена вода” Румина се доверява за първи път на сръбския топ режисьор Деян Миличевич, като снимките се осъществиха в Белград.

Специално за ефектите във водата, които са особено атрактивни, е построена сложна конструкция. Имало и неприятен момент: водата в басейна била много студена, а на Румина й се наложило да преседи в нея повече от 3 часа. Това довело до силна настинка, която я “налегнала” веднага след връщането й в България.

Силно впечатление в клипа прави и променената и изцяло обновена визия на певицата – и като прическа и грим, и като стайлинг. Тя е сексапилна и предизвикателна, като това излъчване се подсилва и от “горещите” сцени със сръбския модел, който й партнира.

“Пий една студена вода” е по музика и аранжимент на Оцко и текст на Росен Димитров. “Още щом чух песента, много ми хареса и знаех, че това е “моята” песен”, разкрива Румина.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu