Мексиканката Химена Наварете, на 22 години, стана „Мис Вселена“ за 2010 г., съобщи Асошиейтед прес. Джестина Кемпбъл от Австралия спечели титлата за „Мис Вселена с най-приятен характер“. За най-фотогенична бе посочена Фонтип Вачаратракул от Тайланд, която спечели и наградата за най-добър национален костюм.

„Мис Вселена“ за 2009 г., Стефания Фернандес от Венецуела, връчи на победителката диамантена тиара. Наварете получи и комплект бижута на компанията „Дайъмънд лексъс лабс“ и заплата, чийто размер не бе съобщен, за една година. Победителката ще учи една година безплатно в Нюйоркската киноакадемия. Тя ще живее в луксозен апартамент, ще получава издръжка и ще бъде канена на кинопремиери и други светски събития.

В наградния пакет на победителката са включени още колекционни обувки, бански костюми, козметика, безплатни услуги от водещи стилисти, спортни инструктори и т.н. Финалът на 59-я годишен конкурс за красота „Мис Вселена“, се състоя в един от най-бляскавите хотели в Лас Вегас. В него участваха 83 красавици от цял свят. Правата върху конкурса за красота са притежавани от милиардера Доналд Тръмп.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ekipnews.com