Ивена вече е готова с видеоклипа към новия си сингъл “Два пръста”. Лентата е дело на сръбския топ режисьор Деан Миличевич, като този път режисьорското виждане е тя да е черно-бяла.

В “Два пръста” Ивена за пръв път официално представя променения си имидж с руса коса. Снимките са правени в един от най-луксозните морски курорти на Черна гора, като е наблегнато на сексапилни морски визии на певицата.

В клипа специално участие взема и един от топ моделите на Черна гора и настоящ носител на титлата Мистър Черна гора – Василие Маркович. Мускулестият младеж партнира на Ивена в доста смели и горещи сцени.

“Два пръста” Ивена

“За мен беше удоволствие да работя с Василие. Той е голям професионалист и освен че е адски привлекателен, спазваше и абсолютно точно режисьорските указания!”, разказва за работата си с красавеца Ивена и допълва: “За пръв път снимам в Черна гора и имах възможност да разгледам и Будва. Очарована съм от красотата на града.”

“Два пръста” е по музика и аранжимент на Оцко и текст на Росен Димитров. Видеопремиерата му очаквайте на 26 август по Фен ТВ!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook