Певицата спази обещанието си и се съблече при победа на “Левски”

Ивена беше първата фолк певица, която имаше смелостта да захвърли всички дрехи в своя видеоклип “Женски номера”, но в него кадрите с голото й тяло бяха стратегически затъмнени. Не такъв е случаят с фотосесията й за новия септемврийски брой на мъжката библия, където певицата се раздава без никакви задръжки пред камерата на фотографа Дилян Марков.

За арена на горещата фотосесия списанието избра магазин за бутикови мебели, а в началото на снимките Ива (както е истинското име на певицата) била доста притеснена, но скоро нещата тръгнали по мед и масло или по-точно казано по вода и уиски, с което екипът разчупи първоначално скованата атмосфера.

Появата на фотосесията на Ивена за Playboy ще съвпадне с премиерата на новия клип на певицата „Два пръста“, който се очаква да бъде последван от излизането на пазара на дългоочаквания й трети самостоятелен албум.

С тази фотосесия сексапилната Ивена спази и обещанието си като заклет фен на “Левски” – ако те победят в реванша шведския “АИК”, да се снима гола. Е, ето – хем имаме победа на нашия отбор, хем ще се насладим на апетитните извивки на Ивена.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu