Премиерата на клипа „Душ или направо“ по телевизия „Планета HD“ е на 24 август от 20 часа, а по телевизия „Планета“ – на 25 август от 20.30 часа. Същата вечер Ивана ще представи песента и пред публика, по време на телевизионните снимки на „Лятна фиеста“ в „Камелот“, Слънчев бряг.
Дългоочакваният летен хит на Ивана вече е факт. Видеоклипът към песента „Душ или направо” бе промотиран по телевизия „Планета HD”. На 25 август той има нова двойна премиера. Ивана е една от звездите на „Лятната фиеста”, която телевизия „Планета” и телевизия „Планета HD” ще заснемат в Развлекателен център „Камелот” в Слънчев бряг. Пред горещата публика край морето, Мегазвездата на Планета ще представи трите си летни хита- промотираната „Душ или направо”, вече получаващата овации „Уличник” и най-новата- „Уникална”.

Нетърпението на феновете, които очакват клипа „Душ или направо” на телевизионния екран е до голяма степен провокирано от интересния мейкинг, който преди време се появи на официалната страница на Ивана в социална мрежа и който разкрива интересни моменти от нощните снимки на видеото.

В музикалната лента Ивана отново е непредсказуема, провокативна и енергична. Партнират й атрактивни спортисти, а компания им правят актуални красавици, познати от модния подиум това лято.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook