Диджей №1 в света обяви партито си в България за едно от най-добрите му до сега
Пред над 10000 публика Армин ван Бюрен танцува с българското знаме

С 5-часов разбиващ сет и невиждано мултимедийно шоу диджей №1 в света Армин ван Бюрен покори българската публика. “Armin Loves You” бяха огромните надписи зад гърба на холандската мега звезда и той го доказа. Армин не спря да танцува и да насърчава публиката, изпращайки сърца, направени с пръстите на ръцете си. Специални лазери от Англия допълваха космическо усещане, което създаде транс иконата със сета си. И така до 7 сутринта, когато над 10 000 публика посрещна изгрева в компанията на най-титулувания диджей в света. Кулминацията настъпи, когато Армин се качи върху пулта и започна да танцува с българското знаме в ръцете си, а след това слезе сред публиката, за да се здрависа и раздаде автографи на феновете си. За преживяното в България научиха и милионите му фенове по целия свят от поста му в туитър веднага след участието на му на Solar Summer Festival: „Не знам как да започна, за да ви разкажа колко невероятен бе гигът ми в България. Всичко беше перфектно. Това е от онези незабравими нощи. Аз пусках 2 допълнителни часа над стандартния ми сет. Какъв заряд! Ние заедно посрещнахме изгрева. Благодаря Ви Cacao Beach”.

Така партито на най-голямата звезда от електронната сцена идвала до сега в България със сигурност ще остане в историята като най-доброто парти на 2010 година у нас.

Финалът на най-успешния сезон на Solar Summer Festival ще сложи нюйоркската хаус легенда Victor Calderone. Така след като тази година българските фенове на електронния саунд се срещнаха с техно величието Richie Hawtin, легендарния Fatboy Slim, краля на мелодичния хаус Sandy Rivera, диджей № 1 на планетата Armin van Buuren и ненадминатия тандем на Mark Knight и Martin Ten Velden, ред е на всенародния любимец Victor Calderone.

Той пристига с обещанието за пореден път да омагьоса българските фенове с невероятното секси звучене и със задължителното посрещане на изгрева на черноморския бряг. Затова всеки присъствал на поне едно парти на големия майстор е на ясно, защо заслужават определението легендарни. С енергична селекция умело прелитаща през различни стилове, партито с Victor Calderone ще е грандиозният завършек на поредицата мега събития на българското Черноморие.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu