Крум, Дебора и Кристиана са новото трио на българската музикална сцена. Тримата вече записаха песен по музика на Оцко, текст на Росен Димитров и носи заглавието “Буба лази”. Инициатор на проекта е Крум, който харесва новите попълнения на “Ара мюзик” още с появата на първия им сингъл „Всичко или нищо”. При гостуването на изпълнителя в “Шоуто на Слави” Дебора и Кристиана му партнираха в представянето на самостоятелния хит “Прецака ме”.

“Получи се много забавно предаване, Слави се заигра с текста на песента ми и Ванката от Ку-Ку Бенд започна да повтаря “буба лази”. Веднага след предаването продуцентът ни ми звънна и каза, че ако още ми се върти идеята да направя нещо с момичетата, то песента трябва да се казва “Буба лази”. На следващия ден с Оцко вече работехме върху музиката”, споделя Крум.

За първи път Крум, Дебора и Кристиана ще представят “Буба лази” на международния фестивал “Охрид фест-Охридски трубадури 2010”. Крум вече има един приз от там – от 2008 година, когато изпя “Модел на греха” и грабна Наградата на публиката. Дебора и Кристиана ще дебютират на сцената в Долни сарай, но обещават запомнящо се представяне.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu