Кино компанията на Александър Иншаков започна работа по продължението на дългоочаквания руски сериал Бригада. Идеята за снимките е от около година, но поради липса на пари и икономическата криза се забавя работата на снимачната площадка. Сега финансирането е осигурено и може да започне производството на Бригада 2.

По повод започването на снимачния процес на Бригада 2 Александър Иншаков каза: „Да, ние започнахме с продължаването на „Бригада“. Бюджетът не е от най-високите. Около пет милиона долара. Историята се пази в тайна. Мога само да кажа, че на преден план, най-вероятно, ще са децата на бившите герои. Ще участват и добре познати герои. Сергей Безруков отказа преди шест месеца. Аз все още говоря с него. Поредицата „Бригада“ го направи звезда. И не е хубаво да обръща гръб на филма, който го направи истинска звезда.“

Бригада 2, Сергей Безруков,  Екатерина Гусева

Сергей Безруков, който играеше Саша Белия, отказва да участва в продължението на популярния сериал. Продуцентите все още не губят надежда, че ще успеят да го склонят. Те са готови да му предложат и 25 хиляди долара на ден като на мега звезда от Холивуд. Сигурно е участието на Екатерина Гусева като се говори, че тя ще получава по 20 хиляди долара на ден.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook