Джина Стоева беше за няколко дни в Милано. Поводът бе участие в заведение пред българска публика.

Това е първото посещение на певицата на “Ара мюзик” в италианския град и тя не пропусна да разгледа забележителностите. Първата спирка била огромната катедрала “Дуомо” на площад “Пиаца дел Дуомо”, както и в непосредствена близост прочутата покрита галерия на Виктор Емануил, където се намират най-известните заведения и магазини. Джина не пропуснала и да застане върху изрисувания там бик, да се завърти на пета отгоре и да си намисли желание, което според поверието ще се сбъдне.

Изпълнителката на “Ара мюзик” обърнала специално внимание и на крепостта Сфорцеско, която е построена през 15 век, а днес е превърната в музей.

Кратката екскурзия до езерото Лаго ди Комо също впечатлила сексапилната русенка. Това е едно от най-дълбоките езера в Европа, известно с красивите си вили покрай него, между които и тази на Джордж Клуни.

Джина Стоева участие Милано

През престоя имало и кратък неприятен момент. При обиколките си из града, Джина Стоева се возила неколкократно на метро. След като направила доста покупки от местен МОЛ и ги носела небрежно в голяма чанта, ловка жена се опитала да й ги открадне директно оттам. За щастие придружителите на певицата я видели навреме и предотвратили кражбата.

“Спомените ми от Милано са положителни, независимо от тази случка. Надявам се отново скоро да отида, защото има още какво да се разгледа!”, сподели изпълнителката на “Това ли искаш”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook