Филмовият композитор на столетието Митко Щерев подари най-новата си песен на поп лъвицата Тони Томова. Композицията се нарича „Танц без любов” и е по стихове на големия поет Иля Велчев, който е автор и на текста на култовия хит на Емил Димитров „Ако си дал”. Песента е включена в новия албум на Тони Томова „Разговор с нея”, а в диска влиза още една мелодия от същия творчески тандем – „Ябълката на греха”, която е кавър версия на легендарната група „Диана експрес”, но в изпълнението на Тони Томова звучи като балада. Иля Велчев пък е написал текста на още една от новите песни на русата фурия „Любов назаем”, която е по музика на Стефан Димитров. Композиторът, съпруг на естрадната прима Богдана Карадочева, е направил и нов аранжимент на един от най-големите хитове на Тони Томова „АБВ”, който също е включен в новия диск заедно с пиано-бар версия на най-популярната й песен „Нощните реклами” (включена в класацията на БГ радио за най-хубавите български песни на всички времена), последния й сингъл „Лунна пътека” и още 9 чисто нови песни.

Тони Томова „Разговор с нея”

Повечето от последните парчета са дело на житейската и творческата половинка на певицата – Красен Петков. Аранжиментите са на Красимир Илиев и Борис Чакъров. Записите са осъществени във варненското студио „Cool sound”, а песните на Митко Щерев са записани в студио „Винил” в София.

Тони Томова е отправила и специално послание до своите почитатели в книжното тяло на новия си диск „Разговор с нея”. „Ако искаш и желаеш нещо много силно, трябва да си много търпелив. И ако наистина го искаш, трябва да се постараеш. Е, добре… Аз наистина исках да направя албума „Разговор с нея”. Исках да разговарям чрез песните си с вас. Не за да обслужвам минало и спомени, не… По-скоро отдадох енергията си в този разговор чрез музиката и песните, изпяти за вас без агресия. Исках да поговорим заедно… За любовта, за чувствата в нас, за прекрасния свят, в който живеем, за живота такъв какъвто е…”, казва лъчезарната изпълнителка. Продуцент на целия проект е композиторът Красен Петков. Издател е студио „Cool sound”, с подкрепата на музикалния интернет портал BGestrada.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook