“Гробарят” Веско, съпругата му Ели и двете им деца спечелиха първото издание на Big Brother Family-България. Те си тръгнаха от шоуто с ключове за апартамент в столичния квартал “Витоша”, “Пежо”- ван и чек за 200 хиляди лева. 40 хиляди от сумата обаче семейството ще дари на един от зрителите, гласувал за тях. “Не можем да повярваме”, беше единственото, което двойката повтаряше докато публиката ги аплодираше бурно. Те получиха подкрепата на 68 % от гласувалите.

Дали България гласува за семеен модел или просто за двама души, които станаха симпатични на зрителите тепърва ще разберем. Ясно е само, че Кузмови показаха как изглежда едно българско, средностатистическо семейство с всичките му плюсове и минуси. “Ние сме много различни като характери, затова и често стигаме до сблъсъци, но семейство, което твърди, че няма такива, просто лъже”, каза след финала на шоуто Ели. Тя и Веско са категорични, че няма да живеят в София, защото тук не им харесва. “Обичайте се, защото любовта ви извисява”, провикна се гологлавият брадър, който заложи на темата за любовта и Бога, и при даването на втори брачен обет- задача, която Големият брат беше поставил на участниците.

Иначе финалното предаване не мина без да се спомене името на премиера Бойко Борисов и то на няколко пъти. Според защитничката на Кузмови- Ваня Щерева- експлоатирането на фигурата на министър -председателя от страна на Колеви ще им изиграе лоша услуга и май се оказа права. “Ние не парадираме с това, че Цончо е бил треньор на него и Алексей Петров, но така или иначе се знае и нямаше как да го скрием”, опита се да се защити възрастната двойка, зад която седяха режисьорът Андрей Слабаков и певицата Белослава.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com