Година след Евровизия, „Недосегаемият” Краси Аврамов се оказа наистина недосегаем за нашенската злоба. Тя не успя нито да го засегне, нито да повлияе над творческите му амбиции. Съвсем скоро предстои Краси да изненада българската публика с нещо горещо и различно. Съвместно с Deep Zone , той записа ремикс на песента „Риа“. Парчето е в техно вариант и има всички заявки да завладее летните музикални класации.

Клипа към песента бе заснет в курорта Елените от пайнерски екип, воден от режисьора Тенчо Янчев. С много хумор и настроение, в характерния си стил, Тенчо забърка един летен коктейл от слънце, море, пясък и луди танци. Краси пък заложи на романтиката, на истинските и непринудени емоции, които носи лятната любов. Горещ привкус внесоха дългокраките красавици, които му партнираха.

Deep Zone Краси Аврамов „Риа“

Пикантната подробност около тази песен е, че в нея има автобиографичен момент. Тя е вдъхновена от реална жена, която присъства близо до певеца от известно време. Както в живота, така и чрез текста на песента, Краси я призовава да не го напуска, а да се осмели да открие неговия свят. Дали истинската Риа участва в клипа или нейната самоличност ще продължи да бъде обвита в тайнственост, предстои да видим. При всички случаи обаче, интригата около Краси Аврамов не спира да се вихри, а песента му се очертава като хит на лято 2010.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook